Sien

Hey! Fijn dat je mij beter wil leren kennen,

Mijn naam is Sien Bervoets. Ik ben afkomstig uit Lummen waar ik nog steeds bij mijn ouders woon, samen met mijn broer en 2 trouwe viervoeters. Zelf heb ik nog geen kinderen, maar ik heb wel een super lieve vriend, Thomas genaamd. Naast mijn werk en studies zit ik niet graag stil en kan je mij al eens tegenkomen tijdens het lopen, fietsen of in het zwembad.

Vroedvrouw worden heeft altijd in mijn hoofd gespookt. Na mijn middelbare studies was het duidelijk voor mij, ik had geen plan B. Vroedvrouw zou en moest het worden voor mij. Na mijn geweldige buitenlandse ervaring in Ghana wist ik, dit is het. Nieuw leven begeleiden naar onze wereld is het mooiste en meest dankbare beroep dat er is. Plus je mag elke dag baby’s knuffelen, wie wil dat nu niet!

Na mijn bachelor studie ben ik me nog verder gaan verdiepen met een Master in de Verpleeg-en vroedkunde. Nu is het tijd voor een nieuw avontuur met een geweldig team in de eerstelijnszorg. Ik kijk er enorm naar uit om jullie persoonlijk te mogen begeleiden in de meest intense en oh zo waardevolle periode in je leven!

Tot snel,

Sien x