RECENSIES

Vndenblck D.

Zeer tevreden van de werking van dit vroedvrouwenteam! Een persoonlijke en heel professionele aanpak op maat op een bijzonder aangename manier.
Zelf werd en word ik geholpen door Hanne en Kimberley, beide heel gedreven dames die me zowel voor als na de bevalling van hulp en advies voorzien hebben.
Een dikke merci alvast!

Pairoux J.

Super ervaring gehad met Lien! Ze stond altijd voor me klaar, dag en nacht! Toen mijn weeën begonnen waren en ze een hele drukke dag had, heeft ze toch tijd voor me gemaakt om langs te komen. Na mijn bevalling kwam ze regelmatig langs en je kon altijd iets vragen aan haar. Het was nooit te veel voor haar. Lien is een super vroedvrouw!

De Vos U. W.

k ben afkomstig van West Vlaanderen. Daar is het niet de gewoonte om begeleiding te krijgen van een vroedvrouw. Sam is ons 4de kindje. En het eerste kindje waar we begeleid werden door een vroedvrouw aan huis. In volle corona tijd, was het eerst online kennismaking enzo. Niet simpel, maar Tine was er voor ons. En nog niet zo'n klein beetje. Ik kon voor iedere bezorgdheid bij haar terecht. Ze belde me op om een peptalk te geven. Die ik echt wel af en toe nodig had. Zelf wanneer ik niet letterlijk zei dat het niet meer ging voelde ze aan dat ik haar nodig had. Ze was de beste supporter die ik me voor kon stellen en ik was zo gerust in haar zorg en haar kunnen. Het vertrouwen was 100% en ik zal haar eeuwig dankbaar zijn.
Na de bevalling kreeg ik de eerste ondersteuning van haar. Later, toen de borstvoeding moeilijker ging kwam Yentl langs. Als lactatiekundige een even goede supporter, en een luisterend oor.
Dankzij haar werd de borstvoeding gered die ik nog lang niet wou opgeven.
Ik raad het ooievaarsnest aan met heel mijn hart !
Want ja, zelfs bij een 4de kindje is de begeleiding zo belangrijk. En ik had me geen liefdevollere mensen kunnen voorstellen om met ons mee deze prachtige reis te beginnen.

Gilis A.

Yentl stond (en staat!) ons met raad en daad bij. Ze zoekt mee oplossingen voor de ‘kleine’ probleempjes (van fervente flesweigeraar tot een moeizame overgang naar vast voedsel) en polst ook later nog eens of alles nu beter loopt. Die bezorgdheid en betrokkenheid is zoveel waard .

Laat zelf een recensie achter op onze facebookpagina